Uslugi

Leisungen.jpg

Uslugi

Wschodnioeuropejskie Stowarzyszenie niemieckiej gospodarki oferuje swoim firmom czlonkowskim kompleksowa palete uslug. Obejmuje ona organizację ponad sześćdziesięciu imprez w roku na terenie Niemiec, wyjazdów dla przedsiebiorców do krajów partnerskich Stowarzyszenia oraz spotkan grup ekspertów i seminariów.

W miesięczniku „Fokus“ wydawanym specjalnie dla firm czlonkowskich, informujemy o naszych działaniach i imprezach, a także ważnych wydarzeniach gospodarczych, prawnych i politycznych na rynkach krajów reprezentowanych przez Stowarzyszenie. W cotygodniowym newsletter informujemy o bieżących wydarzeniach. Poza tym wydajemy roczne sprawozdania, katalog firm członkowskich oraz raz do roku broszure z okazji naszego najwazniejszego wydarzenia „Konferencji Gospodarczej – Europa Wschodnia“.

W ramach indywidualnych konsultacji i osobistych rozmow, przekazujemy firmom czlonkowskim nasz know-how i pomagamy w nawiązywaniu kontaktow. Badania i analizy (np. analizy lokalizacji), a także Corporate Publishing-Service poszerzaja zakres naszych usług doradczych.

Nasi partnerzy